Tel.: 0591 – 531 737  I  info@drukkerijhermans.nl

Promotie

Stickers

Digitaal printen van stickers is geschikt voor kleine oplagen of grote formaten. Er wordt geprint op zelfklevend vinyl in full colour. De afdruk is kleurecht, waterbestendig en krasvast.

Voor een nog betere slijtvastheid raden wij aan de prints te voorzien van een transparante beschermlaag (lamineren). Een laminaat raden wij in ieder geval aan wanneer de stickers voor buiten worden gebruikt.

Stickers zijn leverbaar in elk gewenst formaat met rechte hoeken, ronde hoeken maar ook gestanst in een model, bijv. rond, in een driehoek of in een complexe vorm.

Vlaggen

Een vlag vergroot al snel de herkenbaarheid van uw onderneming. Alle vlaggen kunnen op maat gemaakt worden, daardoor zijn er bijna geen beperkingen in de mogelijkheden. De vlaggen worden gemaakt op polyester vlaggendoek. Dit materiaal is licht doorschijnend en daardoor is de print zowel aan de voor- als achterzijde te zien. De vlaggen zijn allemaal rondom netjes afgewerkt.

De vlaggen kunnen ook met vlaggenmast geleverd worden. Deze zult u zelf moeten monteren. Wij monteren niet op locatie.

De welbekende beachflags zijn ook bij ons te krijgen. Ze kunnen geleverd worden in 5 soorten en zijn leverbaar met betonvoet, watervoet of een voet met een grondpin.

Spandoeken

Spandoek of banner gemaakt op goede zware kwaliteit semi glans PVC doek. Door gebruik te maken van deze hoge kwaliteit PVC doek ben je verzekerd van een haarscherpe afdruk. Het spandoek kan helemaal aflopend gedrukt worden in full color. Het doek wordt rondom voorzien van ringen of een tunnelzoom al naar gelang welke afwerking je kiest.

Met behulp van een spandoek brengt u op eenvoudige wijze en altijd leesbaar de gewenste boodschap over aan potentiële klanten. Het spandoek wordt vooral veel gebruikt bij tijdelijke acties, aanbiedingen en verjaardagen. Spandoeken zijn leverbaar in elk gewenst formaat.

Spandoeken kunnen ook geleverd worden inclusief aluminium frame, bevestigingsbeugels en elastieken. Deze zult u zelf moeten monteren. Wij monteren niet op locatie.

Autobelettering

Een autobelettering levert al snel duizenden oogcontacten op en is op deze manier dus een zeer voordelige en makkelijke wijze om uw bedrijf of activiteiten bij een groot publiek onder de aandacht te brengen.

De mogelijkheden zijn eindeloos en de meest uiteenlopende ontwerpen en full-color prints kunnen worden gerealiseerd. Of het nu gaat om een personenwagen, bestelwagen, motor of zelfs een vrachtwagen voor ons is dit geen probleem. Maar wij wrappen niet bij Drukkerij Hermans.

Raambelettering

Maak van uw ramen een mooier aanzicht door ze te voorzien van een belettering. Bijvoorbeeld met een logo, striping of een leuk motief. Of het nu in 1 kleur, full-color of uitgesneden is. De mogelijkheden zijn eindeloos.