Tel.: 0591 – 531 737  I  info@drukkerijhermans.nl

Kleding drukwerk

KLEDING BEDRUKKEN

Bedrukken met zeefdruk transfers is een veel gebruikte methode om textiel te bedrukken. Bij transferdruk wordt de opdruk op een stuk transferpapier aangebracht. Met behulp van een pers op hoge temperatuur worden de kleding en het papier tegen elkaar gedrukt. De druk en hitte zorgen ervoor dat de inkt op het transferpapier loslaat en zich hecht op het product. Transfers zijn in verschillende kwaliteiten leverbaar.

Zeefdruk transfer

De zeefdruk transfer is een belangrijke techniek om een ontwerp op moeilijker bereikbare plekken te plaatsen. En ook voor grotere oplages. De opdruk wordt met zeefdruktechniek zoals hierboven omschreven op een drager aangebracht, en daarna op het textiel geperst. Ideaal voor artikelen die niet met direct-zeefdruk in meerdere kleuren bedrukt kunnen worden (bijv. jassen). Bovendien is het mogelijk de transfers in grotere hoeveelheden te bestellen en op voorraad te houden voor toekomstig gebruik. Deze transfers zijn ook in zware kwaliteit leverbaar voor bijv. bedrijfskleding.

Digitale transfer

Het ontwerp wordt digitaal gedrukt op de transfer. Hiermee maakt het niet uit hoeveel kleuren er gebruikt worden en zijn ook bijvoorbeeld foto’s in goede kwaliteit op kleding te drukken! Omdat bij digitale transfers geen films gemaakt hoeven worden, is deze techniek beter geschikt voor kleinere oplages.

Flex-transfers

Flex Transfer is de beste oplossing bij een ontwerp met 1 a 2 kleuren en een kleine oplage. Hierbij wordt het ontwerp per kleur uitgesneden uit speciale folie en vervolgens op de kleding geperst. Het voordeel is dat dit zeer geschikt is voor kleine aantallen of personaliseren van kleding (denk aan rugnummers / namen bij sportkleding). Nadeel kan zijn dat de kleurkeuze beperkt is tot het aantal kleuren waarin de folie leverbaar is, dit komt niet altijd exact overeen met huisstijlkleuren. Wel is dit uitstekend voor bedrijfskleding qua duurzaamheid.

Leveren van diverse soorten kleding

Voor al uw kleding kunt u een kijkje nemen in onze webshop die aan deze website is gekoppeld. Wij leveren zowel Werkkleding, maar ook voor Evenementen, Sportverenigingen maar ook voor Vriendengroepen en particulier.