Tel.: 0591 – 531 737  I  info@drukkerijhermans.nl

Familie drukwerk

Familie drukwerk

Heb je iets te vieren in je privékring? Een huwelijk, geboorte, jubileum of een andere feestelijke gebeurtenis? Stuur jouw vrienden en familie dan een persoonlijke kaart. Drukkerij Hermans helpt je hier graag mee en maakt de kaart precies zoals jij wilt.

Kaarten uitzoeken

De mooiste kaarten voor een geboorte, huwelijk of bijvoorbeeld jubileum vind je bij Drukkerij Hermans. Via onderstaande linkjes kun je ons aanbod kaarten bekijken. Liever op je gemak thuis in een ‘echt’ boek een kaart uitzoeken? Ook dat kan. Wij hebben een aantal boeken die je mee naar huis mag nemen.

Eigen ontwerp

Heb jij zelf een kaart ontworpen en wil je die laten drukken? Dat is bij Drukkerij Hermans geen enkel probleem. Of het nu gaat om een kleine of grote oplage, wij helpen je graag. Met een eigen ontwerp creëer je een unieke en een persoonlijke kaart. Natuurlijk kunnen wij je altijd helpen met het ontwerp.

Prijzen familie drukwerk

Wil je jouw kaarten laten drukken? Let er dan op dat er naast de bestelkosten ook drukkosten in rekening worden gebracht. Wil je alleen de binnenzijde van de kaart laten bedrukken en in het zwart? Dan zijn de eenmalige kosten € 50,-. Als u de binnenzijde in één kleur (ipv. zwart) wilt laten drukken dan kost dit eenmalig € 75,-. De kaart dubbelzijdig laten bedrukken? Dan zijn de kosten € 105,-.