Kleding bedrukken

Een opvallende slogan, kreet of logo op kleding laten drukken? Dat kan bij Drukkerij Hermans. Naast het bedrukken van kleding, kunnen wij ook het ontwerp voor jou verzorgen.

Voor wie bedrukt Drukkerij Hermans kleding?

Iedereen kan bij Drukkerij Hermans terecht voor het bedrukken van kleding. Of je nu een vrijgezellenfeest hebt en een leuk T-shirt wilt laten bedrukken of dat je op zoek bent naar een drukkerij die sportkleding bedrukt. Drukkerij Hermans regelt het en denkt mee waar mogelijk.

Industriële werkkleding

Voor ons is het geen enkel probleem om industriële werkkleding te bedrukken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan overalls voorzien van een logo. Zowel kleine als grotere bedrijven kunnen hun werkkleding bij ons laten bedrukken in de huisstijl van het bedrijf.

Sportkleding bedrukken

Voor een voetbal- of volleybalteam sportkleding bedrukken? Subtiel of juist heel opvallend? Drukkerij Hermans is de aangewezen partij. Wij bedrukken de meest uiteenlopende sportkleding: van sportbroeken en shirts, tot aan sokken. Natuurlijk leveren we daarbij altijd de beste kwaliteit. We geven je ook graag enkele tips waarmee je jouw bedrukte sportkleding zo lang mogelijk mooi kunt houden.

Promotionele kleding bedrukken

Wil je jouw bedrijf onder de aandacht brengen tijdens een evenement of beurs? Promotionele kleding kan hier een grote bijdrage aan leveren. Drukkerij Hermans denkt graag mee en kan je helpen met de uitwerking van het idee tot het bedrukken van de kleding.

0591 531 737 voor een
vrijblijvende afspraak