Digitaal printen

Digitaal printen is een techniek waarbij jouw bestanden meteen omgezet worden naar drukwerk. Dit gebeurt, zoals de naam al doet vermoeden, volledig digitaal. Met digitaal printen is jouw drukwerk niet alleen snel klaar, de kosten kunnen ook laag gehouden worden!

Wat kan digitaal geprint worden bij Drukkerij Hermans?

Drukkerij Hermans is specialist in digitaal printen. Of je nu spandoeken, buitenreclame, vlaggen, flyers of visitekaartjes wilt laten printen: wij verzorgen het voor je. Digitaal printen is ook geschikt voor stickers, reclameborden en pandbelettering. Vraag gerust vrijblijvend informatie aan of bekijk onze referenties. Zo krijg je een goede indruk van het digitale printwerk dat wij kunnen verzorgen.

De voordelen van digitaal printen

De voordelen van digitaal printen zijn vooral de snelheid en lage kosten. Maar ook de kwaliteit is zeker het noemen waard. Digitaal printen is mogelijk op de meest uiteenlopende papiersoorten (tot 300 gram karton) en formaten. Omdat de opstartkosten bij digitaal printen zo laag zijn, hoef je alleen maar het drukwerk te bestellen dat je daadwerkelijk nodig hebt. Heb je meer nodig? Dan regelt Drukkerij Hermans dit op korte termijn!

Voor wie werkt Drukkerij Hermans?

Drukkerij Hermans verzorgt het printwerk voor particulieren, stichtingen en verenigingen. Maar ook kleine tot zeer grote bedrijven zijn bij ons aan het juiste adres. Naast regulier print- en drukwerk verzorgen wij ook zakelijk drukwerk en familie drukwerk.

0591 531 737 voor een
vrijblijvende afspraak